Ν. Φαραντούρης στο 4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ν. Φαραντούρης στο 4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές των φοιτητών και των αγροτών

Μήνυμα ενότητας απηύθυνε από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Νικόλας Φαραντούρης κάλεσε “οι φωνές των μελών και των στελεχών του κόμματος να ενωθούν με αυτές των αγροτών και των φοιτητών και να ακουστούν σε όλη την Ευρώπη. Στην Ευρώπη, όπου η Ελλάδα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αρνητική πρωταθλήτρια ακρίβειας και ενεργειακού κόστους και ουραγός -με διαφορά- στη διαχείριση των αγροτικών πόρων, στη στελέχωση και ενίσχυση των δημοσίων πανεπιστημίων, στο κράτους δικαίου και στην απονομή δικαιοσύνης”.

“Μόνο με ενότητα και ισχυρή συνεκτική φωνή σε ένα μεγάλο και εξωστρεφές κόμμα μπορούμε να αναδιατάξουμε τις πολιτικές προτεραιότητες και δυνάμεις στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Αυτό κάναμε στο παρελθόν, το ίδιο μπορούμε να ξανακάνουμε και τώρα”, κατέληξε ο Ν. Φαραντούρης.